Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve bağlı sağlık tesislerinde "Sağlık Hizmet Sunumunda İnovasyon" çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmaların her ay düzenli olarak değerlendirildiği inovasyon toplantısının 2017 yılı ilk inovasyon toplantısı 19 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Bolu ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Dr. Şevki ERKAL, İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Erdal DİLEKÇİ, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Abdullah DANIŞMAN ve Mali Hizmetler Başkanı Ali Rıza ZOR, ilimiz hastane yöneticileri ve çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirilen inovasyon toplantısında çalışmalarıyla ödüle layık görülen Bolu Izzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne ödülü takdim edildi.